Instagram-blogger planten…

Den anden dag så jeg den her plante i vinduet hos en blomsterhandler jeg gik forbi, de havde lukket så kunne af gode grunde ikke gå ind og stirre nærmere på den. Men jeg vidste at sådan en plante måtte jeg simpelthen eje, bare fordi den har hullede blade og ser speciel ud.

Så i onsdags tog jeg altså på plante-udflugt – blomsterhandleren ligger i den anden ende af byen, så det var en mindre gåtur jeg måtte ud på. Men ehm nu er jeg så den lykkelige ejer af en ‘Instagram-blogger plante’ – ja det var det ekspedienten i blomsterbutikken kaldte den, da vi skulle finde den – de havde taget den væk fra vinduet siden jeg gik forbi.

Har dog googlet lidt, for at finde ud af hvad det er for en fætter, (for den skal godt nok ikke hedde instagram-blogger plante!) og umiddelbart tror jeg nok det er en Monstera Obliqua.

Den står nu og ser fin ud på min hylde over tv’et, langt væk fra Stanley, så han ikke spiser den, eller river den på gulvet!
Er SÅ bange for at jeg får slået den ihjel, da jeg har rimelig anti-grønne fingre og kan få en kaktus til at mugne uden at vande den. Men den skulle være rimelig nem at have med at gøre hvis det altså er en Monstera Obliqua, så satser på den kommer til at pynte i lang tid.

Sandra

One Comment

  1. Ej hvor er den sjov, og fin den plante! Ö
    Den kan jeg godt forstå at du bare måtte have 🙂

    Simone
    Microcut.dk

Skriv et svar