Projekt julegave

I min familie arbejder vi med gaver ud fra den der regel med at når du er fyldt 18 år, så er det slut med jule- og fødselsdagsgaver fra alle andre end dine forældre og søskende.
Du kan dog stadig score en fødselsdagsgave hvis du gider belemre dig med at invitere til fødselsdag, så kan man diskutere om det er det værd at invitere hele familien..

Men altså, det er en regel min mormor kun overholder delvist selvom hun har gud ved hvor mange børne- og oldebørn.. Ikke at jeg skal klage, jeg er en af undtagelserne til reglen.. Jeg har altid fået både fødselsdags- og julegaver af min mormor, det samme har min bror. Efter at hun er blevet rigtig gammel, og ikke går og ser super godt mere, er reglen dog at vi selv skal komme og hente den hos hende, hvis vi vil have en gave.

Omvendt giver jeg også min mormor gaver, hvilket er lidt af en opgave de to gange om året man skal være ‘kreativ’. Damen har jo samlet alverdens dims sammen i 87 år indtil videre. Jeg har givet hende en god blanding af tegninger, blomster, vaser og lysestager, men det er altså også begrænset hvor mange af hver man lige kan have stående i sit hjem, når man nu insistere på at ALT skal stå fremme. (Når man så lige ganger det op med børn, børnebørn og oldebørn, så burde hun nok bo i et meget stort hus)

Så for omkring 2 år siden efterhånden efter at jeg havde hæklet mit store dejlige tæppe, og vist min mormor et billede af det, var hun helt oppe at køre over mønstret, og jeg kunne da godt lige have taget tæppet med ud til hende, og “glemt” det hos hende.
Det tog jeg som en fin hentydning, men da jeg ikke havde tid til at kreere et tæppe i den størrelse inden det blev både jul og nytår, fandt jeg på at hækle hende et sæt grydelapper i samme mønster.
Dem blev hun glad for, virkelig glad.. Faktisk blev hun så glad for dem at hun, da jeg var der ude for et par uger siden hintede at hvis jeg ikke vidste hvad jeg skulle give hende i julegave, så måtte jeg meget gerne hækle et par grydelapper mere, for DEM hun fik sidst var hun altså virkelig glad for, hun har brugt dem siden hun fik dem.

Så selvom jeg ikke havde hæklet i ualmindelig lang tid, gik jeg altså i krig med et nyt sæt grydelapper til min momse.. Så håber jeg bare at hun bliver lige så glad for de nye!

 

Sandra

Skriv et svar