Organisering af køkkenet

Bestikbakke | Netto

Som det tydeligt kan ses på ‘før’-billedet, havde jeg et mindre bombekrater af en køkkenskuffe, den har set sådan ud i de 7 år jeg har boet i min lejlighed, der er dog kommet flere og flere ting i skuffen igennem årene, hvilket har gjort det mere og mere umuligt at finde det man skal bruge. (og så skulle man grave meget forsigtigt så man ikke skar arme og ben af på de tonsvis af urteknive m.m. der lå random steder)

Så da jeg så at Netto havde en trådkurv-bestikbakke til små 30 kr.  tænkte jeg at nu var det nok også på tide at få lidt orden på den skuffe. Så kunne jeg også samtidig sortere lidt ud i noget af det skrammel jeg ikke bruger til noget.
Samtidig fandt jeg en hel masse jeg ikke vidste jeg havde haha.

Udover bestikbakken fandt jeg også en bestikkurv (også i Netto til 30 kr.) ikke fordi jeg som sådan manglede sådan en, for jeg har nemlig en rigtig flot plastik en i lilla der jo på ingen måde passer til min fantastisk lækre røde væg. Men den virkede fint til det den skulle, og da jeg købte den kunne man kun få den i et par knap så kønne farver, så den lilla var den der var mindst klam at se på (med min væg altså).
Men! Nu hvor jeg har skiftet den ud med den nye sorte sag fra Netto, pyntede det en hel del.

Så nu mangler jeg faktisk kun at få skiftet mit turkis plastikkrus ud, som jeg bruger til at stille mine opvaskebørster i, så ligner mit køkkenbord ikke en børneinstitution mere. YAY!

Bestikkurv | Netto

Sandra

Skriv et svar