Nyt på bogreolen #4

Jeg har været inde i en ret seriøs tørkeperiode hvad angår læsning. Jeg har tonsvis af bøger der står og venter på at blive læst, mange af dem vil jeg virkelig gerne læse, men det er som om jeg går død i det.

Jeg åbner en bog, læser et par sider, og så kommer jeg bare ikke videre. Og det er selvom det er bøger af mine absolut favorit forfattere. Har bl.a. hele to Karin Slaughter bøger jeg ikke har læst – what? Plejer at have læst dem så hurtigt at de dårligt har nået at stå på min bogreol i 5 sekunder.

Men men, jeg har altså formået at læse lidt – meget lidt.
For jeg ved ikke hvor længe siden så jeg i Go’ Morgen Danmark, et indslag med Michael Katz Krefeld, og hans – på daværende tidspunkt – nye bog ‘Dybet’. Den lød spændende, så den røg på min ønskeliste. Men det lykkedes mig faktisk først for et par måneder siden at få fingrene i den, og det var første gang siden efteråret sidste år at jeg fik læst en bog uden at gå død 5 sider inde.

Da jeg havde speedlæst ‘Dybet’, troede jeg faktisk at min læse-tørke var ovre, men nej. I hvert fald ikke indtil jeg købte de to første bøger i Michael’s serie om ‘Ravn’‘Afsporet’ og ‘Savnet’ hvor ‘Dybet’ er den 4. bog – ja jeg starter lidt omvendt i serier nogle gange. (Jeg tror så heller ikke at jeg havde fanget at det var en serie til at starte med)

Begge bøger fandt jeg i Bog&Ide til 69,95 kr. stykket, hvilket egentlig var grunden til at de røg med hjem den dag, for gik faktisk efter en helt anden bog, nemlig Elsebeth Egholms nyeste bog ‘Jeg finder dig altid’.

Jeg ELSKER Elsebeth Egholms serie om ‘Dicte Svendsen’, mangler dog lige at læse den sidste nye (Dødvægt), den står klar på reolen dog. Jeg er ikke i tvivl om at hendes nyeste bog er mega god! I hvert fald har hun kreeret en helt ny hovedperson, en kvinde ved navn Rina, som lider af Prosopagnosi, også kaldet ansigtsblindhed, en voldsomt fascinerende lidelse, forestil dig lige hvordan det ville være ikke at kunne genkende folk man har set en milliard gange – din mor f.eks. Kan man overhovedet genkende sit eget ansigt egentlig?

Glæder mig rigtig meget til at læse den, skal bare lige igennem ‘Ravn’-serien først – måske.

Har du prøvet at være ramt af ‘læsetørke’, og hvad gjorde du for at komme ud af den?

Sandra

Skriv et svar