Plakater || Grafisk Design

Det er vidst ingen hemmelighed at jeg ELSKER grafiske mønstre af enhver art! Og jeg ELSKER at være kreativ og lave grafiske ting af enhver art – ender ofte med plakater.

Men da jeg for en små tre år siden måtte opgive min uddannelse til mediegrafiker for så at ændre fuldstændig retning til detailhandelen, har jeg været gået lidt i stå med at være kreativ, og det jeg før kunne i bl.a. Photoshop og Illustrator, skal lige graves frem igen kan jeg godt mærke.
Men egentlig sad jeg bare og ryddede op på min gode gamle trofaste bærbar, og der faldt jeg over en del af mine tidligere “grafiske eksperimenter” om man vil, deriblandt de to af plakaterne ovenfor (de to diamant formede)

Jeg åbnede mine gamle arbejdsfiler, og begyndte egentlig bare at rode rundt med dem, fik bl.a. rettet op på ALLE samlingerne af stregerne, da de – når man zoomede godt ind – faktisk ikke sad helt så perfekt sammen som de burde. Det gør de så nu!

Derudover lavede jeg ‘lige’ plakaten med trekanterne for lige at komme i gang igen, og jeg syntes faktisk den endte ret godt ud, den skal lige justeres en anelse til venstre så den er mere centreret på ‘papiret’ men det kan jeg da nå at rette på inden jeg sender den til print et sted. For planen er faktisk at de alle tre skal op og hænge på min væg et sted.

Sandra

Skriv et svar