Lys til den mørke tid

Når vi rammer de mørke efterår- og vintermåneder, rammer vi også den tid på året hvor jeg elsker at fyre op for de levende lys. Jeg er endnu ikke blevet fan af alle de batteridrevne lys man kan få i alverdens afskygninger, heller ikke selvom det er ret så usundt at have levende lys til at stå og brænde. Og så er det altså bare meget hyggeligere med levende lys.

Af samme grund er jeg ved at drukne i alverdens lyse- og fyrfads stager. Men jeg faldt altså over de to tråd fyrfads stager i en Rema1000 reklame, dem skulle jeg simpelthen have, for de passer jo PERFEKT til min tråd kurv og min tråd lampe. Jeg var så heldig at de lige præcis havde ét sæt tilbage i sorte, da jeg nåede derud. De havde dem også i kobber og sølv, men så havde de ikke passet ind herhjemme. Og så kostede de vidst nok kun 29,- for begge to.

Den anden lysestage er også et Rema1000 fund og den har fået den store ære at skulle holde mit kalenderlys i december, det bliver så fint!
Jeg faldt ellers over et blok-kalenderlys i ‘marmor’ som virkelig havde været perfekt! Men eftersom det er begrænset hvor mange timer om dagen jeg er hjemme, må jeg nøjes med et tyndt kalenderlys ellers når jeg aldrig at få brændt det ned inden vi rammer d. 24!

Så købte jeg så tilgengæld gavepapir med marmor print – så kan jeg godt leve med at mit kalenderlys ikke er helt så flot, stagen kan da om ikke andet pifte det op!

Snoren købte jeg (surprise) også i Rema, jeg skal bruge det til at hænge nogle sorte pynte-diamanter op i vinduet – når jeg ellers lige får fanget fidusen i at hænge noget op så det ser tilfældigt ud, uden at det ligner rød stue. Mine skrå vægge over vinduerne gør ikke projektet nemmere. Men har da en plan b, hvis det går helt galt med vinduerne, det kræver så bare at jeg finder en perfekt gren jeg kan hænge dem på i stedet.

Sandra

Skriv et svar