American Horror Story

American Horror Story

Efter en lang arbejdsweekend, er det altså virkelig rart at komme hjem smække benene op, tænde PS4’eren og starte Netflix op for så at se serier resten af aftenen.

Jeg følger sjældent ret mange serier ad gangen, men da jeg venter på sæson 3 af både Bates Motel og Under the dome – og sådan forsøger lidt at se sæson 6 af The Walking Dead. Måtte jeg jo finde en serie med et par sæsoner på bagen jeg kunne begynde at se – Og da jeg er fanatisk gyserfan tænkte jeg at American horror story var det oplagte valg.

Har indtil videre ædt mig igennem hele sæson 1 og er lige startet på første afsnit af sæson 2. må indrømme at jeg blev en anelse forvirret først, for havde ikke lige fanget det der med at hver sæson ligesom har sit eget univers og sin egen selvstændige handling, og at nogle af skuespillerne på trods af det følger med igennem sæsonerne, så ham man før kendte som en figur, pludselig er en helt anden figur i den næste sæson – det tror jeg lige jeg skal vænne mig til.

Første sæson udspiller sig i et klassisk ‘haunted house’ hvor en familie flytter ind for at få en ny start efter mandens utroskab og ret hurtigt begynder husets forhenværende beboere at ‘spøge’ – rimelig heftigt.

Anden sæson med undertitlen ‘Asylum’ udspiller sig så på et sindssyge hospital, og det hele starter simpelthen ud med at den lidt for lækre Adam Levine fra Maroon 5 er på en ret så særpræget bryllupsrejse med sin kone, hvor de besøger en masse hjemsøgte steder for at have sex. – Lur mig, der findes sådanne par i virkeligheden.

Har stadig ikke helt fundet ud af om jeg synes serien er sådan virkelig fed, men nu prøver jeg anden sæson også, ellers har jeg allerede lavet en hel liste med Netflix indhold jeg kan kaste mig over.

Følger du med i American Horror Story? Og hvad synes du i så fald om den?

Sandra

2 Comments

  1. Det er min yndlingsserie 😀
    Men første sæson var klart bedre end alle de andre sæsoner 😉

    Simone
    Microcut.dk

    • Første sæson er også klart min favorit, anden sæson var også ret okay, men må indrømme at jeg er gået lidt død på sæson 3 – Coven.. Den har ikke helt fanget mig som de andre to gjorde, men jeg skal klart se videre 😀

Skriv et svar