Bog ønsker #2

Min bog-ønskeliste er efterhånden ved at være en lang fætter og der dukker hele tiden nye bøger frem der klart skal bo på min bogreol, sammen med resten af samlingen.

Ondskab & Jeg er døden – Chris Carter

chriscarter6 chriscarter7Chris Carter er ganske enkelt en fremragende forfatter, så det ville altså være fjollet ikke at have Ondskab og Jeg er døden stående på reolen sammen med resten af samlingen af Chris Carter’s fantastiske bøger!
Jeg ‘er kommet til’ – helt med vilje naturligvis – at skrive dem på min ønskeseddel til jul, så teknisk set – ifølge min families fremragende regler – må jeg ikke selv gå ud og købe nogle af bøgerne inden jul, de kunne jo ende under juletræet.
Har selv prøvet at købe en julegave til min kære mor, som hun så meget flot købte selv, dog i en anden farve imens jeg stod ved siden af hende i butikken – den var dog ikke på hendes ønskeseddel, men det var stadigvæk super irriterende, så jeg holder naturligvis nallerne fra at købe noget som helst før gaverne er pakket op juleaften.

Lotus Blues – Kristina Ohlsson

kristinaohlssonlotusbluesLotus Blues faldt jeg faktisk tilfældigt over forleden da jeg sad og lurede bøger på nettet, var ikke klar over at Ohlsson havde strikket en ny ‘mini-serie’ sammen, hvor altså Lotus Blues skulle være den første ud af to bøger om en Martin Benner, anden bog hedder Mios Blues – og lur mig den kan jeg også godt putte på min bogønskeseddel med det samme.

Jeg stiftede faktisk først rigtigt bekendtskab med Kristina Ohlsson sidste år til jul, da jeg fik de første fire bøger i hendes serie om Fredrika Bergman, den 5. bog i serien – Davidsstjerner fik jeg i fødselsdagsgave i maj måned, så den blev meget specielt pakket op og læst med én hånd.

Pretty Girls – Karin Slaughter

Pretty Girls - Karin Slaughter Jeg er ekstrem Karin Slaugter fan, og hendes nyeste bog Pretty Girls står naturligvis på min ønskeliste. Da jeg har hendes andre bøger på dansk, ville det selvfølgelig være fint hvis den nyeste også endte med at være den danske udgave – da det passer bedst ind i mit system så.
Umiddelbart kan jeg dog ikke se på hendes hjemmeside at den skulle udkomme på dansk (endnu) Svensk og norsk er på hendes liste, men dansk? – nej.
Nu må jeg jo se, ellers må det blive den første af hendes bøger jeg læser på original sproget – det går nok også.

Sandra

2 Comments

Skriv et svar