Nyt på bogreolen #2

boeger

En lille tilføjelse til min ‘engelske’ hylde på min ret så overfyldte bogreol, faktisk skal jeg have købt nogle ordenlige bogreoler inden ikke så længe da mine bøger lige i øjeblikket bor på to styks rumdelere og en skod reol med tre rum der er ca. lige så små som i rumdelerne, som i øvrigt hverken passer sammen, eller passer ind i min lejlighed i det hele taget. Mine bøger står i lag (argh!) og ligger ovenpå andre bøger (suk).
Nye bogreoler har faktisk været på ønskelisten i meget lang tid, men nøj hvor kan jeg bare være sær med møbler (ha ha!)

Men i hvert fald.. Jeg har købt lidt nye bøger på engelsk, det er ellers ikke noget jeg ellers har gjort mig i – altså at læse på engelsk.
Første gang jeg læste en bog på engelsk (som ikke havde noget med skole at gøre) – var da Dan Browns The Lost Symbol udkom i sin tid, der havde de den nemlig til latterligt billige penge i Netto – men på engelsk, og som Dan Brown fan(atiker) skulle jeg have bogen om så den havde været på Russisk – ej okay måske ikke. Men have den skulle jeg! Da den så udkom på dansk blev den også købt, så det er faktisk den eneste bog på min reol som jeg har på to sprog.

Min hylde til engelske bøger tæller nu udover ovenstående nyindkøbte:
Gillian Flynn – Gone Girl, Sharp Objects & Dark Places
Joe Hill – Horns & Heart-shaped Box
Stephen King – Doctor Sleep & Under The Dome

Sandra

Skriv et svar