Goodie-Box #1

Har i dag været nede og hente min første Goodie-box på posthuset. Og jeg ved faktisk ikke helt om jeg skal grine eller græde..

August måneds tema er Handbag Essentials, altså ting der er uundværlige i håndtasken… jo joo, det kan jo så diskuteres om følgende ting er et must i håndtasken..

Boxen indeholder følgende;

Emite Eyebrow Definer (vejl. udsalgspris 165 kr) + Emite Angular Brow Brush (vejl. udsalgspris 150 kr).
Nu er det ikke fordi jeg gør mig voldsomt meget i det dér med at tegne mine øjenbryn op, dem jeg er født med er ikke voldsomt synlige, men de er heller ikke ‘ikke-eksisterende’, så lige præcis et mini-kit til at rette brynene i løbet af dagen har og bliver aldrig en del af mit ‘håndtaske indhold’. Aldrig.
– det være sagt så skal det da prøves af, nu har jeg det jo!

Naobay Orange Juice Hand Cream (vejl. udsalgspris 99,95 kr pr. 100 ml.)
Vi kan hurtigt blive enige om at en god håndcreme er et MUST i håndtasken. Specielt når man arbejder i en tøjforretning – for hold nu kæft hvor får man tørre fingre af al det tøj. Om det så lige skal være Noabay Orange Juice jeg fremover kyler i tasken vides ikke.
Synes det er en super fin tube med træ låg – derudover er den lidt til den store side til at have i tasken, efter min mening, men den dufter fint, og er ikke testet på dyr.

Garnier BB Cream (vejl. udsalgspris 89,95 kr. pr. 50 ml.)
Har før forsøgt mig med Garniers BB Cream, og om det var mit job på grillen eller cremen der gjorde at mit ansigt blomstrede ud i fuld ‘bums’ er jeg ikke helt sikker på, men den gang røg cremen direkte i skralderen.Jeg er fuldt ud klar over at huden absorbere en hel masse af den friture-damp/luft der hænger i luften når man arbejder sådan et sted – men omvendt skal jeg også bare kigge på f.eks. en dåse vaseline så har jeg en bums 5 sekunder efter.
Men men, nu hvor jeg ikke er på grillen mere skal den da prøves igen. Jeg kan da allerede se på min hud at jeg ikke er dernede fast mere!

Mememe Lip Glide (vejl. udsalgspris 79,95 kr.)
Aldrig har jeg hørt et ‘klammere’ navn til et produkt. ‘Lip Glide’ – Mmhmm.. Så ‘glider’ læberne bedre som man siger.
Ej okay. Spøg til side!
Farven er måske ikke lige mig ‘Playfull Peach’ hedder den, jeg ved ikke rigtig.. – men den skal afprøves, da der står at den skulle give læberne massere af fugt. Det ville alligevel ikke være helt dårligt, synes fanme det er ligemeget hvad jeg smøre på læberne så er de sandpapir tørre hele tiden.

Nivea Invisible Black/White Deodorant Roll-On (vejl. udsalgspris 34,95 kr. pr. 250 ml.)
Well – nu har jeg seriøst aldrig været den store fan af Roll-On deo’s. Specielt ikke til det formål at bringe den med mig i håndtasken for lige hurtigt at kunne fyre en gang deo i armhulen – svedig armhule + roll-on virker bare nasty i mit hoved..
Hvis jeg endelig benytter en roll-on fætter, så er det lige når jeg er trådt ud af badet, og må indrømme at det ikke lige er indholdet fra håndtasken jeg kaster på kroppen efter et bad!

Läkerol Strawberry/Lime + V6 Dental & White Chewing Gum (vejl. udsalgspris 11,50 kr. & 7,95 kr.)
Jeg ved godt at mange har tasken proppet med pastiller, eller tyggegummi – jeg er bare ikke en af dem.
I særdeleshed ikke tyggegummi – min kæbe knækker og føles som om den går af led hvis jeg forsøger at tykke på tyggegummi – så det gør jeg ikke, i øvrigt synes jeg man ligner en komplet idiot når man gumler på det lort. Derudover synes jeg det er to usandsynligt fesne ting at smide i æsken. For min skyld kunne de ligeså godt have smidt en grøn farveblyant ned i..

Mit indtryk af den ALLER første Goodie-box jeg har modtaget er ærlig talt lidt lunkent, og jeg håber virkelig den næste præstere at være noget mere spændende, ellers er jeg ikke Goodie-box subscriber ret længe!

Modtager du også ‘Goodie-box’? – Og hvad mener du om denne måneds indhold?

Sandra

One Comment

  1. Jep jeg har fået, min nr.2 og mener nu også den er ret tam den her, ihvertfald iforhold til min den første jeg modtog :/
    Men mon ikke der kommer en masse lækkert til efterårsmåneden september 😉

Skriv et svar