Sneakers til arbejde

nikefree

Når jeg ellers har råd, skal jeg have købt et par Nike Free mere som jeg kan have på, på arbejde. Det par jeg har er en turkis udgave af dem på billedet, men jeg er meget øm overfor mine sko (det er lige før de har en rød fløjlspude med guldkant de ligger på i en glasmontre, de turkise ligger f.eks. på en hylde på radiatoren, så katten ikke lægger sig på dem) og da jeg samtidig er mega klodset, skal jeg altså have investeret i et par der kan tåle lidt mere. Jeg kører nemlig konstant mine fødder over med vores stativer, det efterlader nogle ret så grimme mærker på lyse sko.

Modellen er ligesom bestemt, mit problem er så at vælge om det skal være de helt sorte, eller om det skal være dem med lidt hvidt på. Det nemmeste ville selvfølgelig være at købe begge par, men nu er jeg jo ikke ligefrem millionær og skulle helst have et par indenfor den nærmeste fremtid, for det er begrænset hvor mange af mine sko jeg kan have på, som jeg ikke får dræbende ondt i benene af at gå med en hel dag, sneakers er ligesom bare det mest behagelige at have på!

Men indtil pengene er der, må jeg dog ‘nøjes’ med mine fine turkise og så i øvrigt lade være med at køre rundt ovenpå mine fødder.

Sandra

One Comment

Skriv et svar