Bog Ønsker #1

Jeg elsker når der står nye bøger på hylderne som man endnu ikke har læst, som faktisk bare står og venter på at blive læst, og bladret i. Men grundet en mindre personlig økonomisk krise i hele første halvdel af 2015, har min bogreol ikke set en ny bog siden jeg havde fødselsdag i maj måned, og da jeg samtidig var sygemeldt med et brækket kraveben der, slugte jeg samtlige bøger inden der var gået en måned.

Men det betyder jo ikke at man ikke kan have et hav af bøger man ville ønske flyttede ind på hylderne. Jeg har i hvert fald et par stykker eller tre 😉

City of mirrors – Justin Cronin

En af de bøger der har været på min ønskeliste i længst tid er nok ‘City of mirrors’. Efter at jeg faldt over ‘Den Første’ som er en lille bitte fætter på 1019 sider, og siden fik mine små fedtede fingre i efterfølgeren ‘De tolv’ har jeg ventet i spænding på det der vidst skal være afslutningen på det hele. Hvis i spørg mig, har jeg ventet i 100 år nu.
‘De tolv’ udkom i 2012 på dansk, den havde jeg også ventet på, så den blev naturligvis købt og læst med det samme!

Inden ‘City of mirrors‘ når at udkomme, bliver jeg sikkert nødt til at læse de første to igen for ligesom at kunne huske handlingen, medmindre den kære Mr. Cronin er så venlig at koge begge bøger ned til et kapitels resume, som han gjorde i ‘De tolv’. (Nej man følte sig ikke snydt det mindste, da man havde læst sig igennem 1019 sider’s bog, som derefter kunnes læses på måske 100 sider i bog #2)

Dødvægt – Elsebeth Egholm

doedvaegtElsebeth Egholm spytter simpelthen bøger ud om journalisten Dicte Svendsen og da jeg har læst alle de andre, skal denne selvfølgelig også læses. Jeg ved ikke hvad det er der fanger mig ved bøgerne, men de er så dejligt hurtige at komme igennem, og det er lidt sjovt at følge Dicte’s udvikling.

Den skal især læses fordi Dicte for en gangs skyld flyttes fra hendes vante omgivelser i Aarhus, og ud til øen Gozo. Så det bliver en anden politimands arbejde hun kommer til at blande sig i denne gang 😉

 

 

Det burde du have vidst – Jean Hanff Korelitz

detburdedu Denne bog faldt jeg over i en mail, kort tid efter at jeg havde færdiggjort ‘Gone girl’, som tilfældigvis blev brugt som ‘anbefaling’ for denne bog. Da ‘Gone girl’ er lidt spøjs, men bestemt ikke en dårlig bog, blev jeg lidt nysgerrig på ‘Det burde du have vidst’, så den skal købes og læses!

 

 

 

Sara Blædels serie om Louise Rick

Er så heldig at have en moster der selv læser en masse, derfor får jeg ofte bøger i gave af hende. Hun har blandt andet givet mig ‘Aldrig mere fri’ og ‘De glemte piger’ af Sara Blædel. Jeg må indrømme at de ikke lå øverst på min ‘To read’ liste og har egentlig aldrig rigtig kommet til det, før jeg altså var sygemeldt og var løbet tør for bøger på reolen som jeg endnu ikke havde læst. Så i den forbindelse satte jeg mig for at få læst de bøger man måske en gang havde åbnet og læst 2 linjer af og tænk ‘Mææh nej’, og sat tilbage på hylden til at samle støv.

Men jeg fik altså læst de to i løbet af ingen tid. Først blev jeg irriteret på min moster over at hun har givet mig to bøger som ligger ‘midt’ i serien, men blev egentlig også glad for at jeg et eller andet sted var blevet fanget af Louise Rick’s og hendes venindes historie, og gerne vil have dem med fra starten af.

Derfor står alle Sara Blædels bøger om Louise Rick altså på min ønskeliste nu og heldigvis er Sara Blædels bøger jo ofte på tilbud forskellige steder.

Så det eneste der mangler nu? Min første elevløn fra H&M og så skal der shoppes bøger (stille og roligt ikke ;))

Sandra

3 Comments

    • Jeg synes i hvert fald de er super fede 🙂 De kan klart anbefales hvis man er til det dystopiske, ‘jordens undergang’ og ‘vampyrer’ der ikke glimter i sollys. (mener faktisk at dem vi har med at gøre i disse bøger har et grønt fluorescerende skær, vidst nok pga. de eksperimenter der er blevet udført på dem)
      Fedt at de er på Mofibo, det var jeg faktisk ikke selv klar over 🙂

Skriv et svar